Esimerkkihintoja

Vuokrahinta,
koko päivä yksityiskäytössä:  (9 – 22)  350€
Lisätunnit: (22 – 24) 60€/h
Lyhyemmät tilaisuudet: 60€/alkava tunti
Hääpaketti: (9 – 22 + 9 – 12) 450€

Hinnasto

Vuokraamme Juhlatalon tiloja juhliin ja tilaisuuksiin joko tunneittain 60e/h (min. 2h) tai vuorokausivuokraperiaatteella. Vuorokausivuokralla talon tilat ovat yksityiskäytössä klo 9-22 välisenä aikana, ja vuokrahinta on 350 e/pvä. Lisätunneista klo 22-24 on mahdollista neuvotella erikseen á 60e/h. Vuokrahintaan sisältyy myös tarvittaessa yksi tiloihin tutustumiskerta talon emännän kanssa, tämän jälkeen tilojen esittelyt á 35e/h.

Mikäli tarvitsette tilaisuuteenne tarjoiluja, onnistuvat ne sujuvasti talon pitopalvelun Talon Emäntien kautta, henkilökunta, tarjoilut ja kaikki tarvittavat astiat sisältyvät tällöin luonnollisesti hintaan. Menun räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaan. Pyydä tarjous!

Tarjoamme myös esim. hääjuhliin pakettia, joka sisältää tilavuokran juhlapäivänä klo 9-22 sekä seuraavana päivänä tavaroiden noutoa varten klo 9-12 yhteensä hintaan 450e.
Mikäli sinulla on erityistoiveita, ole ystävällinen ja pyydä meiltä tarjous, autamme mielellämme!
Esimerkkikuvia tilaisuuksista sivun alareunassa – räätälöimme tilat ja tarjoilut tarvittaessa täysin toiveidesi mukaan.
Haluamme olla mukana tekemässä juhlistasi ikimuistoiset!

Tilat ja varusteet

Tilavuokra sisältää sovitut tilat yksityiskäyttöön (päivätilavuokrauksella talossa ei samaan aikaan muita tilaisuuksia), äänentoistolaitteet ja mikrofonin, langattoman internetyhteyden, tarvittaessa projektorin ja valkokankaan, pöydät valkoisin pöytäliinoin ja tilojen loppusiivouksen. Kylmätilojen ym. käytöstä on sovittava erikseen. Tiloissa on piano. Wc-tiloissa ei ole varsinaista invavarustusta, mutta niihin mahtuu hyvin myös rollaattorilla tai pyörätuolilla ja samoin sisääntuloportaisiin on mahdollista saada ns. luiskat pyydettäessä. Talo ei myöskään ole esteetön, mutta kynnyksiä on vähän ja ne ovat matalia. Syöttötuoleja löytyy 5 kpl ja erillisestä huoneesta leluja pienimpien vieraiden viihdykkeeksi.

Myös puistomainen piha on vuokra-aikana asiakkaan käytössä esim. valokuvauksia varten. Mikäli varaustilanne sallii, voitte tulla laittelemaan paikkoja jo edellisiltana – tämän voimme tosin varmistaa vasta noin viikkoa ennen tilaisuutta.
Tilavuokraan sisältyy yksityishenkilöille vuokrattaessa arvonlisävero 24%, yrityksille alv 0%.

Hääjuhlat

Hääjuhlien järjestelyt hoituvat tarvittaessa kauttamme kokonaisuutena aina suunnittelusta lähtien. Meillä voitte myös järjestää niin vihkimisen kuin valokuvauksetkin oman aikataulunne mukaisesti. Puistopiha tarjoaakin hienon taustan juhlille ja valokuvauksille, ja pitopalvelumme loihtii tarjottavat toiveidenne mukaisesti.

Kokoukset

Kokoustilojamme on yritysten ja yhdistysten mahdollista vuokrata arkisin hintaan 60 e/alkava tunti. Kokoustiloista löytyy wifi-yhteys ja tarvittaessa valkokangas, projektori ja tussi/fläppitaulu. Kokoustarjoilut onnistuvat myös vaivattomasti kauttamme aina kahveista illalliseen, pyydä samalla tarjous! Kysy myös päiväkokouspakettia, joka sisältää aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset

Meillä juhlit ainutlaatuiset perhejuhlat – ja ennenkaikkea ehdit myös itse seurustella vieraiden kanssa!

Muistotilaisuudet

Juhlatalon juhlavissa, mutta kodikkaissa tiloissa järjestyy toiveidesi mukainen, lämminhenkinen muistotilaisuus, josta ei ole kiire minnekään.

Kastetilaisuudet ja nimenantojuhlat

Meillä juhlit kiireettä ja vaivatta kodinomaisissa tunnelmissa myös perheen pienimpien kanssa. Tarjoiluissa huomioimme myös lapset, ja leluarkussa lelut odottavat leikittäjiään.

Syntymäpäivät, sukujuhlat

Kutsu ystävät ja sukulaiset koolle ja järjestä mahtavat pirskeet! Me tarjoamme komeat juhlapuitteet ja maistuvat tarjoilut.

© 2019 Lehmustien Juhlatalo | Lehmustie 1 11910 Riihimäki | Toimitusehdot & Tietosuojaseloste | tilavaraukset@lehmustienjuhlatalo.fi | 050 367 2410