Varaa

Juhlalliset tilat

Tilat

Talon alakerta tarjoaa vierailleen satakunta istumaruokailupaikkaa, ja on myös jaettavissa pienempiin osiin. Käytettävissä ovat kaksi suurta salia, välisali, kuisti, kirjasto, takkahuone ja 2 wc-tilaa sekä ihastuttava, puistomainen piha-alue, joka soveltuu mainiosti vaikkapa valokuvauksiin.


Kokoukset

Päiväkokouksia varten tiloistamme löytyvät mm.projektori ja valkokangas, äänentoistolaitteet sekä langaton WiFi. Kokoustarjoiluihin on mahdollista lisätä esim. aamupala tai lounas toiveiden mukaan. Lähistöltä löytyy vehreän ja puistomaisen ympäristön lisäksi useita mielenkiintoisia tutustumiskohteita, mm. Hyttikortteli, Suomen Lasimuseo,lasihytit Mafka&Alakoski, Lasismi ja Pekka Paunila sekä Suomen Metsästysmuseo.

Palvelut

Pitopalvelun, koristelun, tarjoilut ym. voit helposti tilata kauttamme. Autamme juhlien suunnittelussa alusta lähtien ja valmistamme kaiken niin, että sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle. Alkoholioikeuksia ei meiltä löydy,mutta yksityistilaisuuksiin katamme pöytiin laseja tarpeen mukaan.

Mistä meidät löytää?

Lehmustien Juhlatalo sijaitsee Etelä-Hämeessä, Riihimäellä, lähes Helsinki-Tampere -moottoritien varressa – Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta meille pääsee alle tunnissa. Riihimäen rautatieasemalta on meille vain parin kilometrin matka, ja järjestämme myös vaikkapa bussikuljetukset toiveidenne mukaan. Meillä vietät mukavan Tyhy-päivän: kauttamme järjestyvät esimerkiksi lasinpuhallusohjelmat, opastettu kierros lasi- tai metsästysmuseosssa, äänenkäyttökoulutus tai vaikkapa mindfullness-sessio päiväänne piristämään.

© 2019 Lehmustien Juhlatalo | Lehmustie 1 11910 Riihimäki | Toimitusehdot & Tietosuojaseloste | tilavaraukset@lehmustienjuhlatalo.fi | 050 367 2410