Upeat huoneistot Tampereen kylpylässä

Nyt luksuslomalle Tampereelle edullisesti!

Vuokralle tarjotaan upeat, uniikit ja tilavat 4-6 hlö huoneistot järven rannalla, Tampereen kylpylällä alle hotellimajoituksen hinnalla. Hiljattain remontoidut ja modernisti sisustetut huoneistot sijaitsevat samassa historiallisessa tiilirakennuksessa kylpylän kanssa (vko 25 oma rivitalo kylpylän välittömässä läheisyydessä), aamiaisen ja kylpyläkäynnit voit ostaa vastaanotosta etuhintaan! Kylpylän yhteydessä myös ravintola ja Classic Pizza sekä kesäterassi, R-kioski ja kauneushoitola. Kesäinen Tampere kutsuu lomailijaa, ja Tampereen kylpylä on hyvä tukikohta vaikkapa lapsiperheen Särkänniemireissulle tai kesäteatteriretkelle – kaikki mahtuvat samaan huoneeseen ja Tampereella tapahtuu aina 🙂 Kaikissa huoneistoissa on oma sauna, ja Lapinniemen kiva ulkokansankylpylä uimarantoineen on aivan hotellin lähellä. Vastaanotosta voit vuokrata vaikkapa polkupyörän tai suositun sähköscootin ja lähteä päiväretkelle. Huoneistoihin sisältyy myös autopaikka.

Varaukset ja tiedustelut ensin tekstiviestillä numeroon 050 367 2410 /Anne tai sähköpostitse anne@lehmustienjuhlatalo.fi
Kaupankäynti onnistuu luotettavasti ja turvallisesti etänä, saat ohjeet maksutietojen yhteydessä ja avaimet hotellilta.

VIIKKO 25  Superluksusta: 90m2 kolmen makuuhuoneen rivitalohuoneisto aivan rannassa!

Tässä huoneistossa todella nautit olostasi mm. poreammeessa rentoutuen.
Katso kuvat huoneistosta tästä klikkaamalla!

Asunnossa on keittiön ja olohuoneen lisäksi ylelliset kolme makuuhuonetta, joissa sängyt kuudelle, lisäksi olohuoneessa sohva. Kaikille makuuhuoneille erillinen wc. Huoneistoon kuuluu liinavaatteiden, kylpytakkien ja täysin varustellun keittiön lisäksi mm. oma sauna, erillinen kylpyosasto poreammeella ja parvekkeella sekä alakerrassa iso parveke, josta aukeaa järvinäkymät suoraan satamaan. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. pesukone ja kuivausrumpu. Rauhallinen, oma talo, mutta kylpylän palvelut ja ravintolat terasseineen aivan vieressä. Huoneiston vuokrahinta 200e/vrk (min. 2vrk korkeiden siivouskulujen vuoksi). Normaalisti Holiday Clubilta 2 vrk hinta on n. 650 e, mutta näitä ei oikeasti ole juuri ikinä kesäaikaan vapaana markkinoilla. Tämänhetkisen tilanteen voit kurkata vaikkapa tästä klikkaamalla , syötä alas haluamasi päivämäärät.

Vapaa pe-ma 16.-19.6.2023
Vapaa ma-pe 19.-23.6.2023

VIIKKO 31 Kylpylän helmi: upea kahden makuuhuoneen kattohuoneisto valtavalla terassilla!

Tämä lähes 100 neliön saunallinen huoneisto on yksi kylpylän upeimmista.
Katso kuvat huoneistosta tästä klikkaamalla!

Asunnossa on yhdessä kerroksessa keittiön ja olohuoneeen lisäksi kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa sängyt neljälle, lisäksi olohuoneessa on levitettävä sohva kahdelle. Huoneistoon kuuluu liinavaatteiden, kylpytakkien ja täysin varustellun keittiön lisäksi mm. oma sauna ja valtava, koko huoneiston levyinen parveke, josta aukeaa järvinäkymät suoraan satamaan. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. pesukone. Kylpylän palvelut ja ravintolat terasseineen alakerrassa. Huoneiston vuokrahinta 220e/vrk (min. 2vrk korkeiden siivouskulujen vuoksi). Normaalisti 2 vrk hinta huomattavasti pienemmästä ja huonompitasoisemmasta huoneistosta on vähintäänkin samaa luokkaa, mutta näitä ei oikeasti ole juuri ikinä kesäaikaan vapaana markkinoilla. Tämänhetkisen tilanteen voit kurkata vastaavan tyyppisestä vaikkapa tästä klikkaamalla , syötä alas haluamasi päivämäärät.

Vapaana 3 vrk pe-ma 28.7.-31.7.2023
Varattu ma-pe 31.7.-4.8.2023 (min. 2vrk)

VIIKKO 33 tasokas neljän hengen huoneisto poreammeella, saunalla ja parvekkeella!

Tämä upea saunallinen perhehuoneisto yllättää isolla poreammeellaan.
Katso kuvat huoneistosta täältä!

Asunnossa on keittiön ja olohuoneeen lisäksi yläkerrassa makuuhuone, jossa parisänky, lisäksi olohuoneessa on levitettävä sohva kahdelle. Huoneistoon kuuluu liinavaatteiden, kylpytakkien ja täysin varustellun keittiön lisäksi mm. oma sauna ja parveke sekä niin aikuisia kuin lapsiakin riemastuttava erillinen, reilun kokoinen poreamme hienoine valoineen! Kylpylän palvelut ja ravintolat terasseineen alakerrassa. Huoneiston vuokrahinta vkl 160e/vrk, viikolla 130e/vrk (min. 2vrk korkeiden siivouskulujen vuoksi). Normaalisti 2 vrk hinta huomattavasti huonommin varustellusta huoneistosta reilut 400 e, mutta näitä ei oikeasti ole juuri ikinä kesäaikaan vapaana markkinoilla. Tämänhetkisen tilanteen voit kurkata Holiday Clubilta vaikkapa tästä klikkaamalla, syötä haluamasi päivämäärät.

Varattu 3 vrk pe-ma 11.8.-14.8.2023
Vapaana ma-pe 14.8.-18.8.2023 (min. 2vrk)

VIIKKO 35 tasokas ja tilava saunallinen neljän hengen huoneisto! (lapsia sopii useampikin)

Näppärä saunallinen perhehuoneisto kutsuu koko perhettä viihtymään ja nauttimaan Tampereen loppukesästä.
Katso kuvat huoneistosta täältä!

Asunnossa on keittiön ja olohuoneeen lisäksi yläkerrassa makuuhuone, jossa parisänky ja erillinen soppi pienille lapsille patjoineen, lisäksi olohuoneessa on levitettävä sohva kahdelle. Huoneistoon kuuluu 4hlö liinavaatteiden, kylpytakkien ja täysin varustellun keittiön lisäksi mm. oma sauna. Sijainti hyvä, kylpylän palvelut ja ravintolat terasseineen suoraan alakerrassa. Huoneiston vuokrahinta vkl 140e/vrk, viikolla 120e/vrk (min. 2vrk korkeiden siivouskulujen vuoksi). Normaalisti 2 vrk hinta on n. 400 e, mutta näitä on kesäaikaan harvoin vapaana markkinoilla. Tämänhetkisen tilanteen voit kurkata Holiday Clubilta vaikkapa tästä klikkaamallasyötä haluamasi päivämäärät.

Vapaana 3 vrk pe-ma 25.-28.8.2022
Vapaana 2 vrk ma-ke 28.8.-30.8.2022
Vapaana 2 vrk ke-pe 30.8.-1.9.2022

© 2019 Lehmustien Juhlatalo | Lehmustie 1 11910 Riihimäki | Toimitusehdot & Tietosuojaseloste | tilavaraukset@lehmustienjuhlatalo.fi | 050 367 2410